Liga nacija: Odbojkašice Srbije uzele samo set protiv Kanade

12.06.2021

19:30

0

Naše devojke upisale šesti poraz

Liga nacija: Odbojkašice Srbije uzele samo set protiv Kanade
Copyright Promo/ FIVB

Nisu iskoristile priliku odbojkašice Srbije da upišu još jednu pobedu u Ligi nacija protiv protivnika koji je iz donjeg dela tabele. Kanada je večeras u Riminiju bila bolja posle četiri odigrana seta – 3:1 (25:21, 22:25, 25:21 i 25:18).

Pročitajte još

U našoj selekciji je najefikasnije su bile Sara Lozo i Jovana Mirosavljević sa po 16 poena. Pratila ih je Sara Carić sa 15, dok je Jovana Kocić upisala sedam.

– Izgubili smo zasluženo, Kanada je igrala veoma dobro u napadu. Mi nismo uspeli blokom i odbranom da odgovorimo na njihov napad – rekao je selektor Srbije Vladisavljev. – Nažalost, desilo se ono čega smo se plašili. Umor i jak ritam su doveli do toga da nam je veoma važan igrač i kapiten Katarina Lazović, bila onemogućena da nastupa na utakmici. Sanja Đurđević je suspendovana bila i na ovom susretu… Bojim se da to nije kraj i da ćemo teško moći da računamo na sve igračice do kraja takmičenja. Ali, videćemo, sutra je novi dan.

Seniorke Srbije će priliku za popravni imati u naredna dva meča ove nedelje protiv Koreje i Rusije. Trenutno naš tim ima četiri pobede i šest poraza na desetoj poziciji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike