Ivana veruje u sebe: Ponašamo se kao da će se Olimpijske igre održati, to treba da bude kruna moje karijere

24.02.2021

21:14 >> 21:25

0

Autor: N. St.

Španovićeva raspoložena posle pobede u Beogradu

Ivana veruje u sebe: Ponašamo se kao da će se Olimpijske igre održati, to treba da bude kruna moje karijere
Copyright MN Press

Krem svetske atletike je bio u Beogradu. Ivana Španović kao najveća srpska zvezda, Armand Duplantis je privukao najveću pažnju u pokušaju da obori svetski rekord, bio je blizu, ali mu je malo nedostajalo.

Po završetku „Serbian indoor“ mitinga su upravo njih dvoje imali kraći razgovor u dobrom raspoloženju.

Imamo zajedničkog menadžera, pratimo se međusobno i podržavamo. Srećna sam što je miting izgledao ovako, kao jedan od svetskih na kojima sam učestvovala. Lepo je uživo videti takve zvezde, svi koji vole atletiku znaju koliko je to veliko – počela je Ivana.

Sezona se nastavlja, prvo će se održati prvenstvo Evrope, pa najvažniji događaj – Olimpijske igre.

Računamo da će se održati Igre. Shodno tome se ponašamo i treniramo. Imaću par dana odmora posle EP ako ga zaslužim. U maju bi trebalo da krenemo sa nekim mitinzima i da se pripremamo. Videćemo šta će biti realno i gde ćemo moći da se takmičimo. Igre treba da budu kruna karijere.

Sva dešavanja širom planete utiču i na sport, uz to je srpska atletičarka imala i probleme sa povredom.

Ovo je kao neka druga dimenzija svega. Na treninzima se svi izbegavamo. Na takmičenjima nema publike, kontakta, prilično je sve sterilno i potpuno drugačije. Sam osećaj je drugačiji. Bolje i to nego da nema ničega. Najbitnije je zdravlje i uslovi za trening. Ukoliko može da se iznese plan nije bitno da li su tribine pune.

Na kraju je govorila o rutinama pred takmičenje.

U principu postoji neka rutina, ustajem prilično rano, da imam nekih sat i po vremena za sebe da se izolujem, fokusiram i piripremim za ono što me čeka. Onda ostalo. Kafa nije doručak, kada je ishrana u pitanju ne pridržavam se određenog tipa. Jedem ono št omeni treba, što mi daje snagu i dobar osećaj – zaključila je Španovićeva sa osmehom.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike