Grbić na mestu gde je počeo trenersku karijeru: Srećan povratak!

18.05.2021

15:08 >> 17:22

0

Autor: M. R.

Nikola je novi strateg italijanske Peruđe

Grbić na mestu gde je počeo trenersku karijeru: Srećan povratak!
Copyright MN Press

Sa Zaksom se popeo na krov Evrope, a onda odlučio da ode i počne novu misiju u Italiji. Nikola Grbić se vratio na mesto gde je počeo trenersku karijeru 2014. godine. Srbin je novi trener Peruđe.

Uvek sam mislio da ću se vratiti u Peruđu, gde sam počeo trenersku karijeru – rekao je Grbić za klupski sajt. – Ni ja, a ni klub, nismo u istom stanju kao pre sedam godina. Mislim da smo se popravili nabolje i da će sada avantura biti uspešnija. Prethodnih godina smo bili u kontaktu, ali nije bilo uslova za moj dolazak. Peruđa je postala vrhunski klub, među najboljima na svetu po budžetu, navijačima, organizaciji i svemu ostalom. Veoma sam srećan što se vraćam…

Pročitajte još

Nikola je posle jedne sezone u Peruđi (2014-2015), vodio Veronu od 2016. do 2019. godine, a u međuvremenu je bio i selektor Srbije. U poljsku Zaksu je stigao 2019 godine i već u drugoj sezoni je postao evropski šampion.

– Dolazim kao evropski prvak, a do tog uspeha sam stigao sa timom koji nije bio među favoritima u Ligi šampiona. Takav rezultat mi govori da sam dobro obavio posao. Posle ovake sezone, očekivanja rastu, tako da neće biti lako. Moram da potvrdim kvalitet, jer ako ne nastaviti sa dobrim radom, onda se sve iza ne računa. Treba još da učim i usavršavam se, ali znam da sam dostigao jedan dobar nivo – zaključio je Nikola Grbić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike