Svetskog prvaka ubila korona, nije hteo lečenje u bolnici! Boriću se kao čovek i umreti bez žaljenja

22.12.2021

10:06

0

Autor: 24sedam

Frederik Sinistra (41), čuveni belgijski kik-bokser izgubio bitku sa zloglasnim virusom

Svetskog prvaka ubila korona, nije hteo lečenje u bolnici! Boriću se kao čovek i umreti bez žaljenja
4325 - Copyright Printscreen/Instagram/FredSinistra

Jak čovek, u najboljim godinama. I ode...

Ovu rečenicu prečesto smo čuli ili izgovorili u prethodne gotovo dve godine. Sada se ponavlja u kik-boks svetu, a posebno u Belgiji.

Tamošnji čuveni borac, nekadašnji prvak sveta Frederik Sinistra (41) izgubio je bitku sa koronom.

Frederikov trener otkrio je da je borac bio veliki protivnik vakcinacije, pa čak i mera belgijske vlade u suzbijanju korone. Kada se razboleo i stanje mu se pogoršalo završio je u bolnici, odakle je slao poruke putem društvenih mreža.

 

 

Jedna od poslednjih, pre nego što je na svoj zahtev napustio bolnicu kako bi se lečio kod kuće, je u najmanju ruku teška. Zvuči kao da je ipak znao šta ga čeka.

- Hvala od sveg srca na pitanjima koja šaljete u vezi mog zdravlja. Osećam se sve bolje. Plen ili predator? Moj stav je isti kao i celog života. Nema potrebe da kažem koji je moj izbor. Krenuo sam u pohode još otkako sam se prevremeno rodio i nastaviću da se borim do smrti kao čovek. Nikada neću odustati i umreću bez žaljenja za bilo čim - napisao je Sinistra pre tri nedelje, da bi se u međuvremenu oglasio samo još jednom:

 

 

- Želja da budem drugačiji, da ne odustanem, omogućili su da budem tu gde jesam. Morao sam da radim duplo više od drugih, vodio sam bitke kojih niko nije svestan. Bilo je i neuspeha, ali i to me je napravilo čovekom kakav sam danas. Još imam šta da pokažem, pre svega želim da budem bolja verzija sebe svaki dan. Živimo u u..anom svetu, ljudi su sposobni i za najgore stvari, samo da ih ne prestignete. Možeš da ostaneš u g..nima ili da ideš ka vrhu.

Nekoliko dana nakon ove objave Frederik Sinistra je preminuo.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike