Vaterpolistima Novog Beograda susret Lige šampiona priprema za Kup Srbije

20.12.2021

14:10

0

Vujasinović konačno može da računa na sve igrače

Vaterpolistima Novog Beograda susret Lige šampiona priprema za Kup Srbije
Vladimir Vujasinović 24sedam goran sivački (1) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Vaterpolisti Novog Beograda u šestom kolu Lige šampiona gostuju Dinamu iz Tbilisija, jedinoj ekipi u grupi koja nakon pet utakmica nije osvojila bodove.

Sa druge strane pak, Novi Beograd ima po dve pobede i poraza, kao i jedan remi iz prethodnog kola.

Duel u Tbilisiju igraće se u sredu od 16 sati.

- Po kvalitetu su svakako ispod svih ekipa sa kojima smo do sada igrali u elitnom takmičenju, što ne znači da će da nas puste da ih pobedimo. Dosta će zavisiti od našeg pristupa, a ovo je jedna od dve utakmice u našoj grupi gde se samo mi pitamo od početka do kraja i od toga će zavisiti konačan ishod. Nadam se da ćemo odigrati na pravi način, pogotovo jer nam se bliži i Fajnal-for domaćeg Kupa koji se igra sledeće nedelje. Ovo će na neki način biti i priprema za taj turnir koji nam je veoma bitan, jer želimo da osvojimo prvi trofej za Novi Beograd - rekao je Vujasinović na konferenciji za medije.


Za meč u Gruziji Novi Beograd će biti u kompletnom sastavu.

- Počeli su svi da treniraju, a vratio se i Petar Tomić. U Novom Sadu je odigrao i prvu utakmicu ove sezone. Nisu svi igrači potpuno spremni, ali najvažnije je da smo svi na broju. Tomiću će trebati još neko vreme da se vrati u takmičarski ritam, prave njegove igre očekujemo u februaru, ali sigurno je da će nam biti od pomoći i u Kup utakmicama - zaključio je Vujasinović.

Prvotimac Novog Beograda Nika Šušiašvili, koji će igrati protiv svog nekadašnjeg tima, raduje se putu u Gruziju.

- Svaka utakmica nam je bitna u Ligi šampiona i želimo da zabeležimo novu pobedu. Cilj nam je da osvojimo nove bodove, ali i da se na pravi način pripremimo za polufinale Kupa Srbije. Nadam se da će sve biti kako smo planirali - rekao je Šušiašvili.

Šušiašvili nije krio emocija, jer će igrati kod kuće.

- Drago mi je da ću igrati u Gruziji, pred mojim sunarodnicima. Ipak, emocije ću morati da ostavim po strani, jer naš cilj je pobeda. Želimo da odigramo dobru utakmicu i pružimo još jednu kvalitetnu partiju - kazao je mladi vaterpolista.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike