Emotivna ispovest najbolje na svetu: "Vrištala sam satima zbog bivšeg trenera, prošla sezona je bila pravi masakr"

30.10.2021

06:36

0

Slovakinja Petra Vlhova u autobiografiji je pisala i o teškom periodu i prekidu saradnje sa trenerom

Emotivna ispovest najbolje na svetu: "Vrištala sam satima zbog bivšeg trenera, prošla sezona je bila pravi masakr"
Petra Vlhova - Copyright Printscreen/YouTube

Najbolja skijašica sveta Slovakinja Petra Vlhova, prošlu sezonu okončala je na najbolji mogući način, osvajanjem velikog Kristalnog globusa

Međutim, ubrzo po okončanju iste, obelodanila je i raskid saradnje sa trenerom Livijem Magonijem.

Vest je sama po sebi bila šokantna, obzirom da su imali itekako uspešnu saradnju, ali je ubrzo Slovakinja u svojoj autobiografiji pisala i o pravom razlogu prekida saradnje sa Italijanom.

Dvojac je raskinuo saradnju, nakon sezone, koja je, kako Petra piše, bila pravi "masakr" za nju.

- Prve tri godine s Liviom Magonijem su bile fantastične. Otkrivao mi je novi svet i podučavao me, ali postepeno su stvari postajale sve gore, a prošla sezona je bila pravi masakr. Da sam nastavila s njim, mogla bih se takmičiti još maksimalno dve godine, a onda bih verovatno prestala ili izgorela u svemu tome. Prema meni se odnosio kao prema stroju, a ne kao ženi koja je emotivna i može imati loše dane. Nikada nije bio zadovoljan. Povredio je i mene i ljude oko mene, a to je bilo loše. Kad god bih mu poverovala, vratilo mi se kao bumerang. Nikad nisam bila dovoljno dobra - rekla je emotivna Vlhova.

 

 

Ovaj tandem je prekinuo saradnju nakon što je Magoni dao intervju za italijanske medije u kom je poručio da Petra više ne može da napreduje, jer to nema u svom DNK.

- Najpre nisam shvatala o čemu se radi. Prevela sam članak s italijanskog i celog ga pročitala. To me mentalno slomilo. Vrištala sam tri sata. Nisam mogla prestati. Na kraju sam nazvala brata i rekla mu da sam gotova s njim. Glasno sam psovala na telefon. Od tog trenuta sam ga mrzela. Uništio mi je svu radost osvajanja globusa - dodala je slomljena Vlhova u autobiografiji.

Još uvek se čeka reakcija Magonija koji je sada trener slovenačke skijašice Mete Horvat.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike