Jezivo: Muž pozvao roditelje poznate atletičarke, priznao ubistvo svoje supruge i moli Boga da mu oprosti

14.10.2021

11:09

0

Autor: M. N.

Kenijski mediji objavili da se Ibrahim Kipčumba Rotič oglasio nakon što je zverski ubio Agnes Tirop

Jezivo: Muž pozvao roditelje poznate atletičarke, priznao ubistvo svoje supruge i moli Boga da mu oprosti
atleticarka - Copyright Profimedia.rs

Atletski svet je i dalje u šoku nakon što je pronađena mrtva kenijska zvezda Agnes Tirop, a za svirepo ubistvo osumnjičen je njen muž Ibrahim Kipčumba Rotič.

Prema pisanju medija u Keniji, na videlo su isplivali novi detalji ubistva, a portal "Tuko" objavio je da je njen suprug pozvao roditelje ubijene atletičarke i da ih je zamolio da mu oproste.  

- Ibrahim Kipčumba Rotič, koji je bio u braku sa Agnes, posle zločina je pozvao njene roditelje. Rekao im je šta je uradio i izrazio želju da mu Bog oprosti to što je učinio - piše kenijski portal "Tuko".

Taj medij navodi da su se supružnici već duže vremena svađali, čak i organizovali sastanke dve porodice kako bi se izgladili svi nesporazumi, ali da je, nažalost, na kraju sve završeno tragično.

Podsetimo, da je Agnes Tirop juče pronađena sa ubodnim ranama po telu, a policija smatra da je njen suprug izvršio ubistvo.

Šef policije u gradu Itenu Tom Makori do detalja je ispričao sa kakvim su se jezivim prizorom susreli policajci kada su pronašli telo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike