Isplivali detalji Tajsonovog boravka u Srbiji: Meso od bizona, ceo sprat hotela, ceđeni sokovi

23.09.2021

07:37 >> 07:40

0

Legenda dolazi da uveliča Svetsko prvenstvo u boksu

Isplivali detalji Tajsonovog boravka u Srbiji: Meso od bizona, ceo sprat hotela, ceđeni sokovi
Copyright Majk Tajson, Profimedia

Beograd se sprema za Svetsko prvenstvo u boksu. Ono se održava od 24. oktobra do 6. novembra, a promovisaće ga brojne zvezde, kako ovog sporta, tako i druge.

Roj Džons junior je već dva puta dolazio u Srbiju, a ranije je najavljen “Gvozdeni” Majk Tajson, jedna od najvećih bokserskih zvezda svih vremena. Sada su se pojavili i detalji njegovog boravka u Srbiji.

Tajson bi trebalo da u Beograd stigne pred završnicu Svetskog prvenstva koje će se održati u Areni. Sada se pojavio i deo specifičnih uslova koje će imati u našoj prestonici.

Legendarni borac će u Beogradu na raspolaganju imati čak ceo sprat jednog od najpoznatijih hotela.

Tamo je već dostavljen detaljan i prilično specifičan jelovnik za Amerikanca. Baziran je na mesu bizona i mnoštvu različitih kombinacija sveže ceđenog voća u vidu sokova, piše Blic.

Nije poznato koliko će Tajson boraviti u Srbiji, ali nije jedina svetska mega zvezda koja će biti gost naše zemlje i Bokserskog saveza Srbije.

Čuveni holivudski glumac Mark Volberg će takođe doći u Beograd i sa Milošem Bikovićem biti deo svečanog otvaranja Svetskog prvenstva u Beogradu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike