Turska ne sme da se ponovi: Srbija naučila lekciju pred četvrtfinale EP

13.09.2021

15:23 >> 15:30

0

Autor: Milan Nastić

Naši odbojkaši igraju protiv Holandije za plasman u polufinale šampionata

Turska ne sme da se ponovi: Srbija naučila lekciju pred četvrtfinale EP
Copyright MN Press

Odbojkaši Srbije već su arhivirali meč sa Turskom i okreću se utakmici sa Holandijom za plasman u polufinale Evropskog prvenstva.

Pred sutrašnji meč koji se igra u 17.30 vlada optimizam među Orlovima, a takvog mišljenja je i Dražen Luburić, jedan od najzaslužnijih za pobedu Srbije nad Turskom.

– Sve će doći na svoje kako bude odmicalo takmičenje. Mislim da ćemo igrati sve bolje. Jednostavno, ovakve stvari morate da prođete. Holandija je takođe dobra ekipa, ponovo ćemo imati ulogu favorita, ali smo sada svesni da igra mora da bude na višem nivou – poručio je odbojkaš Lokomotive iz Novosibirska.

Pročitajte još

Između ove dve selekcije u prošlosti je vladao veliki rivalitet, ali poslednjih 15 godina dominiraju srpski odbojkaši, koji ne znaju za poraz protiv Holandije.

Još jedan srpski reprezentativac Marko Ivovic ističe da prazan hod koji su imali nekim trenucima u duelu sa Turskom, ne smeju da se ponove u nastavku šampionata.

– Protiv Turske nismo igrali dobro, ali najvažnije da smo iz tog duela izašli kao pobednici. Dobro je da smo se na kraju izvukli i nadam se da nam se ovakve stvari više neće – poručio je Ivović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike