Šumaher trenutno nije sa nama, kada ozdravi odgovoriće na pitanja: Reči Žana Toda tresu planetu (VIDEO)

07.09.2021

12:17 >> 12:20

0

Bivši šef Ferarija optimista po pitanju oporavka slavnog vozača

Šumaher trenutno nije sa nama, kada ozdravi odgovoriće na pitanja: Reči Žana Toda tresu planetu (VIDEO)
Copyright Formula one World Champion Michael Schumacher(R) of Germany talks with Ferrari's race team manager Jean Todt(L) during a training session at the Hockenheim, Germany circuit, 26 July. The German Grand Prix is scheduled for 28 September. AFP PHOTO,Image: 68511704, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Bliži se i osma godišnjica od skijaške nesreće u kojoj je teško stradao po mnogima najbolji vozač svih vremena Nemac Miahel Šumaher.

Od tog 29. decembra 2013. pa do danas samo su malobrojni imali priliku da vide u kakvom je stanju legendarni Šumi, a jedan od onih koji je sve vreme upoznat sa njegovim zdravstvenim stanjem je nekadašnji šef Ferarija Žan Tod.

Uglavnom se iz njegovih izjava moglo naslutiti kako teče oporavak sedmostrukog prvaka sveta u Formuli 1, a Tod na sav glas hvali Mihaelovu suprugu Korinu za sve što je učinila od trenutka nesreće do danas.

– Ona je sjajna žena, proveo sam s njom mnogo vremena od nesreće. Nije očekivala da će voditi porodicu, ali se dogodilo i nije imala izbora. Verujem joj, a i ona veruje meni – ispričao je Tod, pa dodao:

– Zahvaljajujući radu njegovih lekara i saradnji sa Korinom, koja je htela da Mihael preživi, on je preživo, ali s posledicama.

Sledeća rečenica Žana Toda može se shvatiti na više načina, ali je svakako i nešto nakonkretnije što je ikada rekao o stanju čuvenog Šumahera.

– On trenutno nije sa nama. Ali kada ozdravi, odgovoriće na sva pitanja.

Optimizam je ono što se najviše može pročitati iz Todovih izjava, a ceo svet nestrpljivo čeka 15. septembar za kada je najavljena premijera dokumentarca o slavnom asu. U filmu se pojavljuje Mihaelova supruga sa decom Ginom i Mikom, kao i njegov rođeni brat Ralf, takođe as Formule 1.

pročitajte još:

Najavljeno da će biti prkazane i privatni snimci i fotografije koje je porodica ustupila autorima filma, a javnost se nada da će dobiti odgovor bar na ono ključno pitanje – kako je Mihael Šumaher sada.

Nadamo se novim dobrim vestima, pa zašto da ne verujemo, i danu kada će se legendarni Šumi pojaviti u javnosti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike