Da li će se ponovo spojiti Tijana i Maja?

12.02.2021

18:52 >> 19:08

0

Autor: M. R.

Ezačibaši želi da vrati srpskog dizača u svoje redove

Da li će se ponovo spojiti Tijana i Maja?
Copyright MN Press

Velika želja turskog Ezačibašija je Maja Ognjenović. Odbojkašica koju mnogi smatraju za najboljeg dizača sveta je na listi želja ekipe za koju je već igrala u dva navrata (2009-2010, 2016-2018).

Pročitajte još

Prema pisanju “toflyvolleyball” ponovo bi mogao da se spoji srpski udarni tandem i na klupskom nivou. Maja Ognjenović i Tijana Bošković su dve sezone provele zajedno u Ezačibašiju, iz kog je kapiten naše reprezentacije 2018. otišla u Dinamo.

Nedavno je Boškovićeva produžila saradnju sa jedinim klubom čije je boje branila od odlaska u inostranstvo (2015). Na putu ka trofejima Ezačibašiju je i u Turskoj i u Ligi šampiona velika pretnja Vakifbanka, za koju trenutno igra Maja. Vakif u Turskoj ima skor 25-1 na prvoj poziciji, dok je Ezačibaši treći sa skorom 21-6. Između je Fenerbahče koji vodi Zoran Terzić, a za koji igraju Brankica Mihajlović i Bianka Buša. Jasno je da bi Ezačibaši ne samo mnogo dobio vraćanjem Maje Ognjenović, nego bi tako i poremetio velikog rivala…

Ipak, ne zavisi samo od njih. Reč će imati i sadašnji klub, a i naša odbojkašica, koja sigurno ima jasne želje u ovim zrelim igračkim godinama.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike