Pobeda na debiju Slobodana Boškana

27.02.2021

21:25 >> 21:38

0

Autor: M. R.

Vojvodina slavila protiv Radničkog maksimalnim rezultatom

Pobeda na debiju Slobodana Boškana
Copyright MN Press

Odbojkaši Vojvodine su stavili pobedničku tačku na ligaški deo prvenstva Srbije. Na debiju novog trenera Slobodana Boškana Novosađani su slavili protiv Radničkog iz Kragujevca3:0 (25:17, 25:21, 25:19).

Pročitajte još

Vojvodina će u plej-of ući sa prve pozicije, koju je zaslužila posle 15 zabeleženih pobeda na 18 utakmica. Radnički u razigravanje ulazi kao trećeplasirani tim, koji je u regularnom delu prvenstva upisao 11 trijumfa i sedam poraza.

Do 18. pobede Novosađane je predvodio Pavle Perić sa 14 poena. Aleksandar Blagojević je postigao deset, a Nemanja Mašulović sedam. Na drugoj strani samo je jedan igrač bio dvocifren, u pitanju je Kone Musa koji je na svom kontu skupio deset poena.

Mislim da smo odigrali dobar meč – rekao je Slobodan Boškan, koji je tek preuzeo ekipu Vojvodine. – Pohvalio bih celu ekipu, sve igrače, kako su igrali i držali se dogovora. Drago mi je, ali moram reći da smo tek na početku jednog puta i moramo se okrenuti narednim mečevima. Postojala je pozitivna sportska trema na trenerskom debiju, no to je uvek tako kad želite da pobedite. Meni je bilo važno da odigramo dobro. Zadovoljan samo što smo pokazali ovu vrstu karaktera. Ali, ponavljam tek ulazimo u završnicu sezone.

Novosađani su se na ovaj način revanširali Radničkom, koji ih je izbacio u polufinalu Kupa Srbije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike