Veljko Ražnatović otkazao meč u Moskvi: Odbijam da radim sa tim kalibrom boksera

17.03.2021

11:02

0

Autor: D. B.

Gledaćemo se kroz konopce tek 15. maja u Nemačkoj, poručuje Ražnatović

Veljko Ražnatović otkazao meč u Moskvi: Odbijam da radim sa tim kalibrom boksera
Copyright Veljko Ražnatović Foto:24sedam, Katarina Mihajlović

Veljko Ražnatović (24), najbolji srpski kruzeraš, ipak neće ući u ring 20. marta na spektaklu u Moskvi koji će biti priređen u čast Artura Beterbijeva, Rusa, koji će se boriti za svetsku titulu.

Veljko je objasnio razloge otkazivanja meča protiv objektivno dosta slabijeg rivala Sergeja Belošapkina iz Sankt Peterburga.

Lično sam odbio da radim meč sa tim kalibrom boksera! Gledaćemo se kroz konopce tek 15. maja u Nemačkoj. Željan sam prave borbe i to želim da pružim svim ljudima koji prate moju karijeru. Novi protivnik će biti pravi test i odskočna daska ka najvišem cilju. Nastavljam pripreme pod budnim okom Vitalija Slavnova i Alana Čehoeva u “Arijana boksing timu”, koji je proizveo osam prvaka sveta – izjavio je Ražnatović.

Belošapkin ima 40 godina, prošao je čuvenu školu boksa u Sankt Peterrburgu, ali u karijeri je više puta završavao na patosu nego sa podignutom rukom na kraju borbe. O tome govori podatak da pored njegovog imena stoji skor od 11 pobeda i 34 poraza, kao i podatak da je čak 19 puta nokautiran.

Pročitajte još

Ražnatović je imao i jasnu poruku za nastavak karijere:

– Boks je moj život! Moje vreme tek dolazi – uveren je Ražnatović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike