Iz Partizana poručuju: Imamo fanatičnu potrebu da na terenu olakšamo predsedniku kluba borbu za život

20.03.2021

22:42 >> 22:44

0

Autor: M. R.

Rukometaš crno-belih Ivan Dimitrijević pred nedeljni duel sa Vojvodinom

Iz Partizana poručuju: Imamo fanatičnu potrebu da na terenu olakšamo predsedniku kluba borbu za život
Copyright MN Press

Predsednik Rukometnog kluba Partizan Željko Perkunić u bolnici vodi životnu bitku sa virusom korona. Podrška prvom čoveku crno-belih stiže sa svih strana. Transparent mu je bio posvećen na košarkaškoj utakmici, a u nedelju će i rukometaši igrati za njega. Meč petog kola plej-ofa Arkus lige protiv Vojvodine na programu je od 18.30 na Banjici.

Pročitajte još

Našem predsedniku želim da poručim da cela ekipa oseća fanatičnu potrebu da mu kroz igre na terenu olakša borbu za život. Obećavamo mu da ćemo poslednji atom snage ostaviti na parketu u nedelju, kako bismo ga ohrabrili da se oporavi i vrati na Banjicu što pre. Svi ga čekamo, da se zajedno radujemo novim pobedama našeg Partizana – poručio je za klupski sajt rukometaš crno-belih Ivan Dimitrijević.

Partizan i Vojvodina su dva puta ove sezone odmerili snage i oba puta je pobeda pripala Novosađanima.

– Nema sumnje da je Vojvodina najkvalitetniji tim u ligi, a tome su doprineli visok budžet i bogat igrački kadar koji imaju. Siguran sam da neće biti lak meč, ali istovremeno, kao tim, znamo šta nam pobeda u tom susretu može doneti. Znamo čiji dres nosimo, a Partizan i te kako ume da iznenadi u derbi utakmicama. Očekujem pravi derbi i nadam se da faktori sa strane neće uticati na rezultat – zaključio je Dimitrijević.

Vojvodina trenutno u plej-ofu ima skor od sve četiri pobede na prvoj poziciji, a Partizan je do sada ostvario dva trijumfa i po jedan remi i poraz.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rkpartizan.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike