Obradović optmista: Da dobijemo Hrvatsku, pa sa maksimalnim brojem bodova da idemo dalje

06.12.2020

18:55

0

Autor: M. R.

Selektor rukometašica izneo utiske posle poraza od Mađarske

Obradović optmista: Da dobijemo Hrvatsku, pa sa maksimalnim brojem bodova da idemo dalje
Copyright MN Press

Rukometašice Srbije su posle neverovatne pobede na otvaranju Evropskog prvenstva, doživele prvi poraz. Bolje su bile Mađarice – 38:26, pa naše sada imaju polovičan skor u grupi C. Selektor Ljubomir Obradović je naglasio da je bilo teško igrati dve utakmice u razmaku od 20-ak sati.

– Dok smo završili sa konferencijom, kasnije večerom, bilo je malo vremena za odmor. Nije bilo svežine i koncentracije. Realan rezultat je poraz, ali je previsok. Izdržaćemo, bitno je da je bila Mađarska, jer ako gledamo rasplet u grupi, Holandija bi trebalo da “tuče” Mađarsku i Hrvatsku. Moramo da se osvežimo, imamo dva dana, igramo u utorak u 18.00. Da vratimo svežinu, želju, volju i da pobedom nad Hrvatskom uđemo možda i sa maksimalnim brojem bodova.

Obradović je objasnio i ostale razloge za ubedljiv poraz.

– Znate da smo priključili dve devojke iz karantina, pružili smo šansu Trifunović u napadu da odmorimo Stoiljković, bila je Radojević na levom krilu da odmorimo Radosavljević, pustili smo Lavko koja je bila 11 dana u izolaciji. Ima dosta nekih stvari o kojima sam vodio računa, naravno i o rezultatu, da me neko ne shvati pogrešno. Ali, kada sam video rezultat, pokušao sam da razigram i ostale igračice, trebaće nam u nastavku takmičenja. Imaćemo i trening, pogledati dve utakmice Hrvatske, videti da li će nastaviti sa 3-2-1, kao što su odlično odigrale protiv Mađarica. Prijaće nam da uđemo u ritam utakmica, dan odmora, utakmica. Iskompletirali smo se, idemo dalje – poručio je Ljubomir Obradović.

Pročitajte još: Lekićeva se oglasila posle operacije

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rss.org.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike