Vojvodina ima meč-loptu, Partizan želi majstoricu

12.04.2021

08:34 >> 09:46

0

Autor: M. R.

Četvrti meč u finalnoj seriji odbojkaša igra se danas od 17.00 u Zemunu

Vojvodina ima meč-loptu, Partizan želi majstoricu
Copyright MN Press

Odbojkašice Uba i TENT-a će finalnu seriju rešavati u majstorici u utorak, a kod odbojkaša postoji mogućnost da šampion bude poznat već danas. Četvrti susret Vojvodine i Partizana na programu je od 17.00 u hali “Master”. Novosađani imaju meč loptu jer vode 2:1, a crno-beli će pokušati da produže seriju za još jednu utakmicu.

Pročitajte još

– Verujem da nam je to jedno iskustvo poraza u drugoj utakmici dovoljno, da ovoga puta na teren izađemo spremnije i hrabrije, bez opterećenja. Moramo napasti, odigrati agresivnije, sigurnije i boriti se za svaku loptu od prvog do poslednjeg poena. Ako mi budemo igrali našu igru i ispoštovali sve taktičke dogovore, neće biti problema. Naš cilj je titula – istakao je odbojkaš Vojvodine Filip Kovačević, koji se vratio na teren posle povrede.

Slično mišljenje ima i srednji bloker Novosađana Nemanja Mašulović.

– Oni nemaju šta da izgube i sigurno će igrati na sve ili ništa. Ali, kvalitetnija smo ekipa, samo to treba da pokažemo na terenu. Treba da razmišljamo o onome što ćemo mi da uradimo, da ne mislimo previše o pritisku. Moramo biti odlučniji i agresivniji. U svakom slučaju sada možemo da računamo i na Blagojevića i Kovačevića, znači nam to što su se vratili na teren – poručuje Mašulović, dok šef stručnog štaba Slobodan Boškan dodaje: – Očekujem da ćemo biti spremniji i na atmosferu i na Partizan i odigrati maksimalno precizno, konkretno, snažno i borbeno.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike