Đerona brojao do 35

14.04.2021

14:38

0

Autor: D. B.

Selektor rukometaša Srbije objavio širi spisak igrača na koje računa za meč protiv Grčke

Đerona brojao do 35
Copyright MN Press

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije, Toni Đerona, objavio je širi spisak igrača na koje računa za meč protiv Grčke u kvalifikacijama za odlazak na Evropsko prvenstvo 2022. godine.

Ovaj meč biće odigran 29. aprila u Atini, a za “orlove” neće imati rezultatski značaj pošto je Srbija već izborila plasman na šampionat koji će biti igran u Mađarskoj i Slovačkoj.

Đirona je na spisak svrstao pet golmana – Todora Jandrića, Vladimira Cuparu, Dejana Milosavljeva, Tibora Ivaniševića i Milana Bomeštara. Od levih krila pozvani su Mladen Šotić, Nemanja Ilić, Vanja Ilić, Marko Srdanović i Miloš Grozdanić. Konkurencija na mestu pivota su Mijajlo Marsenić, Živan Pešić, Ivan Popović, Ilija Bogdanović, Zoran Nikolić i Vuk Milenković, dok su desna krila na koja računa španski trener Vukašin Vorkapić, Darko Đukić i Bogdan Radivojević.

Pročitajte još

Logično, Đirona je najviše imena izdiktirao kada su u pitanju bekovi. Na širem spisku se nalaze: Milan Vukovljak, Draško Nenadić, Stefan Dodić, Petar Đorđić, Lazar Đukić, Stevan Sretenović, Stefan Petrić, Marko Milosavljević, Aleksa Kolaković, Nemanja Obradović, Petar Nenadić, Milan Milić, Miloš Orbović, Mihajlo Radojković, Nemanja Zelenović i Jovica Nikolić.

Srbija ima učinak od četiri pobede i jednog remija i nalazi se na vrhu tabele sa devet bodova, a plasman na šampionat je i teoretski obezbedila nakon što je selekcije Belgije odlučila da odustane od igranja u kvalifikacijama zbog situacije sa koronavirusom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike