"Pre svake borbe se oprostim sa porodicom, tri dana sam pregovarao sa otmičarima da mi puste brata": Najdominantniji bokser na svetu šokirao u ispovesti

30.04.2021

19:43 >> 19:46

0

Autor: Adam Štulić

Saul Kanelo Alvarez podelio sa javnosti mračnu stranu slave

"Pre svake borbe se oprostim sa porodicom, tri dana sam pregovarao sa otmičarima da mi puste brata": Najdominantniji bokser na svetu šokirao u ispovesti
Copyright Profimedia

Najdominantniji bokser supersrednje kategorije Saul Kanelo Alvarez ulazi u završnu fazu priprema za duel sa Bilijem Džoom Sandersom za ujedinjenje titula. WBC i WBA šampion u maju će se boriti za WBO pojas, a uoči tog duela ispričao je mračnu stranu onoga što donosi slava.

Meksički šampion u razgovoru sa novinarom Grejmom Besindžežrom otkrio je neke veoma intimne delove svog života, među kojima je i ona o surovoj psihološkoj pripremi pred svaki meč.

Ulazim u ring svestan toga da možda iz njega neću izaći. Možda će me izneti mrtvog. Zato se uvek oprostim od porodice. Kažem im da ne brinu i ne plaču. Ako umrem, umreću radeći ono što najviše volim – objasnio je Alvarez.

Bokser iz Gvadalahare dosad je izgubio samo jednu profesionalnu borbu, a 2018. godine je preživeo veliku porodičnu dramu pošto mu je otet brat.

Preko telefona sam pregovarao o svemu da ga puste. Tri dana sam pregovarao sa gadovima da ga puste Tri dana! A posle završenih pregovora pomislio sam: “Zamisli da je to bila moja ćerka, majka ili otac”. Nekoliko dana posle toga sam imao meč, hiljadu intervjua, svega, ali niko ništa nije znao… Svi misle kad me vide kako mi je lako, ali ništa u ovom životu nije lako – rekao je Kanelo, objasnivši zbog čega nije alarmirao policiju.

To je u Meksiku veoma teško, jer su verovatno i oni bili umešani u tu situaciju. Previše je nesigurnosti, zbog toga nisam u Meksiku… Za mene i moju porodicu još više… Suviše je nesigurno i Vlada ne brine o tome, već o drugim stvarima – ispričao je Kanelo Alvarez.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike