Kapiten Nemanja Ilić: Hrvatska, Francuska... Imam utisak da se sve ponavlja

06.05.2021

16:31 >> 16:54

0

Autor: M. R.

Rukometaši saznali rivale na predstojećem Evropskom prvenstvu

Kapiten Nemanja Ilić: Hrvatska, Francuska... Imam utisak da se sve ponavlja
Copyright MN Press

Rukometaši Srbije saznali su ko će im stajati na putu u prvoj fazi Evropskog prvenstva 2022. godine. Naša selekcija će biti u grupi C sa Hrvatskom, Francuskom i Ukrajinom. Ta grupa će se igrati u mađarskom Segedinu, a dalje će proći dve najbolje reprezentacije.

Pročitajte još

– Imam utisak da se sve ponavlja… Tu je Hrvatska, od koje smo izgubili tri gola u Gracu na prošlom Evropskom prvenstvu, pa je kasnije završila kao srebrna. Sa Francuskom smo igrali kvalifikacije, izašli kao pobednici, ali će na EP sigurno biti drugačije i samim tim teže, jer će na neki način želeti i da se osvete. Ukrajinu ne poznajemo toliko, ali ako budemo igrali kao što znamo ne bi trebalo da bude problema – proanalizirao je kapiten Srbije Nemanja Ilić.

I pored toga što su protivnici jaki, jasno je da naš tim ima šanse da se nađe među ekipama koje su izborile drugu fazu.

– Grupa je teška gde svako svakoga može da pobedi, a mi smo pokazali da možemo da se nosimo sa Francuzima i Hrvatima. Ostaje nam samo da se još bolje uigramo i spremimo do januara. Igramo u Segedinu što je blizu Srbije i nadam se da ćemo imati podršku naše publike, naravno ako se popravi situacija sa koronom i dozvoli da se konačno vratimo pravim utakmicama pred navijačima – zaključio je Ilić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rss.org.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike