Marsenić i Milosavljev se bore za trofej Lige Evrope

23.05.2021

09:15

0

Autor: M. R.

Finale na programu večeras od 20.30

Marsenić i Milosavljev se bore za trofej Lige Evrope
Copyright Profimedia

Srpski reprezentativci Mijajlo Marsenić i Dejan Milosavljev boriće se večeras od 20.30 za trofej u EHF Ligi Evrope. Pred finalni okršaj poznato je samo da će šampion novoformiranog takmičenja sigurno biti ekipa iz Nemačke.

U prvoj polufinalnoj utakmici, Magdeburg je savladao poljski Visla Plok 30:29 (13:15) i zakazan nemačko finale.

Pročitajte još

Fukse Berlin je bio uspešniji u nemačkom polufinalu, u kom je savladao Rajn Nekar Leven rezultatom 35:32 (19:16). “Lisice” su silovito počele utakmicu i sredinom prvog poluvremena nanizale čak osam golova prednosti. U tom periodu igre Dejan Milosavljev je bio izuzetno siguran na golu, beležio važne odbrane i davao sigurnost ekipi.

Domaćin finalnog turnira je do poluvremena vratio neizvesnost u utakmicu i posle prvih 30 minuta na semaforu je bilo 19:16 za goste. Do kraja utakmice Fukse Berlin je održavao blagu rezultatsku prednost i na kraju se pridružio Magdeburgu u finalu. Dejan Milosavljev je za Berlin zabeležio 10 odbrana, dok je Mijajlo Marsenić postigao jedan gol.

Utakmica za treće mesto Visla Plok – Rajn Nekar Leven na programu je danas od 18.00, a finalni susret Magdeburg – Fukse Berlin od 20.30 časova. U finalnom okršaju pravdu će deliti sudijski par iz Srbije Nikolić-Stojković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rss.org.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike