Od Rija i Tokija se sve promenilo, ali zajedništvo delfina je zauvek tu! Pogledajte atmosferu u timu koji brani zlato (VIDEO)

02.07.2024

16:34

0

Autor: A. S.

Osmeh ne skidaju s lica i neka tako bude i nakon Igara

Od Rija i Tokija se sve promenilo, ali zajedništvo delfina je zauvek tu! Pogledajte atmosferu u timu koji brani zlato (VIDEO)
Vaterpolisti Srbije - Copyright Profimedia

Vaterpolisti Srbije prethodnih dana boravili su u Kragujevcu, pa Kranju, gde su obavili jedan deo priprema za Olimpijske igre.

Sada su fokusirani na prvi pripremni turnir koji će igrati u Šapcu, a navijači će imati prilike da pored Srbije, gledaju i Crnu Goru, Australiju, Nemačku, Francusku i Rumuniju. Biće to pravi spektakl koji delfini dočekuju u sjajnom raspoloženju.

Naime, kako se bliži početak Olimpijskih igara iz Olimpijskog komiteta Srbije posećuju timove i organizuju zabavnu igru koja pokazuje koliko se igračio međusobno pokazuju.

Na tabeli su ispisana razna pitanja, poput - Ko je zvezda plesnog podijuma, koji duo je najbolji, čiji osmeh je najzarazniji...

Naši igrači su se sjajno zabavili dok su jedni drugima dodeljivali "titule", a najveža gužva bila je upravo na pitanju čiji osmeh je najzarazniji.

Pogledajte i uverite se u sjajnu atmosferu delfina:

 

 

Sastav jeste promenjen, kao i trener, mnogo toga nije kao na Igrama u Tokiju ili Riju, ali jedno jeste - zajedništvo i ljubav unutar tima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike