U zatvor sa ovim "čovekom"! Trener krvnički šutirao svog pulena zbog poraza (VIDEO)

07.05.2024

16:09

0

Autor: D. N.

Zbog poraza na turniru, još jedan dečak je bio izložen fizičkom nasilju

U zatvor sa ovim "čovekom"! Trener krvnički šutirao svog pulena zbog poraza (VIDEO)
Copyright Printscreen/Telegram/Sports.ru

Snimak na kojem se vidi kako trener šutira svog pulena se pojavio na društvenim mrežama i izazvao zgražavanje svakog ko ga je video. Veoma brzo su se pojavile informacije o glavnom "akteru", treneru Alaudinu Ataevu koji je trener rvanja.

Na snimku se jasno vidi kako se ophodi prema dečacima koji su očigledno izgubili borbu na turniru u Orenburgu u Rusiji. Prvog je udarao po glavi, a zatim ga je i šutnuo u zadnjicu. Onda se pojavio još užasniji snimakm, iz svlačionice. Drugog dečaka je šutirao dok je on bio na podu i primao brutalne udarce. Pokušao je samo da se zaštiti, koliko je to mogao.

U ruskim medijima se pojavila i spekulacija da je jedan od dečaka i sestrić Ataeva, a pokrenuta je i istraga. Takođe se oglasio i ministar sporta Dagestana, Sažid Sažidov.

Kako je objasnio, to je trener koji je van tamošnjeg sistema, odnosno da sve radi privatno, van sportskih organizacija.

- Nema licencu za trenera i radi privatno. Njegovi učenici su uglavnom deca njegovih rođaka i prijatelja. Saznao sam i da je ranije bio nasilan prema deci tokom treninga i takmičenja. Kao i svi ostali, bio sam šokiran onim što sam video.

Niko nema pravo da na ovaj način reaguje na poraz sportiste, niti da koristi silu čak ni u obrazovne svrhe. Ova odrasla osoba ima problem u glavi. Neophodno je proveriti njegovo psihičko stanje. Takođe obaveštavam javnost da su se organi za sprovođenje zakona već uključili u ovaj incident.

Uveravam vas da ova osoba više nikada neće raditi sa decom - rekao je Sažidov za Sport ekspres.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike