Ambicije Novog Beograda su poznate! Još tri utakmice i titula stiže na 11. april!

09.04.2024

00:44

0

Autor: A. S.

Šampionski sastav ne beži od uloge favorita

Ambicije Novog Beograda su poznate! Još tri utakmice i titula stiže na 11. april!
Slobodan Soro - Copyright MN Press

Sezona Regionalne vaterpolo lige došla je do samog kraja, a ekipa Novog Beograda, pred put u Split, na poslednji turnir Premijer lige koji će se igrati od 11. do 13. aprila ima šampionske ambicije.

Novobeograđani se spremaju za borbu za drugi trofej u sezoni, pa su otputovali na pripreme u Herceg Novi, gde će narednih dana trenirati sa ekipom Jadrana.

Novi Beograd neće imati lak posao. U četvrtak ih očekuje meč sa dubrovačkim Jugom, potom u petak sledi duel sa ekipom Jadrana iz Herceg Novog, a poslednjeg dana turnira, rival će biti splitski Jadran.

Računica je jasna, u slučaju tri trijumfa, titula pripada Novobeograđanima, a pred put u Crnu Goru, direktor kluba, Slobodan Soro je govorio o planovima i ambicijama:

- Naše ambicije su poznate, bile su iste i na početku sezone i one su maksimalne. Želimo da osvojimo titulu prvaka regionalne lige. Ovo takmičenje je za nas izuzetno važno, bez obzira što su ga organizatori nekako zbrzali - rekao je Soro na konferenciji za medije, a zatim se dotakao sistem takmičenja u regionalnoj ligi, koji ipak nije želeo da komentariše:

- Prihvatili smo to tako, tako je kako je. Sa našim kvalitetom koji posedujemo verujem da možemo da ovo takmičenje na najbolji način iznesemo do kraja. Smatram da je jako bitno da osvojimo titulu najboljeg tima u regionu, jer će nam to biti još jedan zamajac za sve ono što nam predstoji u finišu sezone.

Od uloge favorita niko ne beži.

- Nadam se da ćemo naš kvalitet pokazati u bazenu kao što smo to činili i do sad. Nažalost, taj poraz od splitskog Jadrana na našem bazenu na tom prvim turniru nas je malo poremetio. Da je bilo drugačije sve ovo sada bi imalo manju težinu, ali je verujem u stručni štab i naše igrače i verujem da imamo sve što je potrebno da u subotu osvojimo još jedan pehar - zaključio je Soro.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike