Rasplakao se Dragan Kobiljski: Osvojio trofej i posvetio ga ćerkici: "Sve vreme je bila sa mnom, osećao sam je" (FOTO)

05.03.2024

18:43

0

Autor: P.K.

Trener doneo klubu prvi trofej u istoriji, a onda su krenule suze...

Rasplakao se Dragan Kobiljski: Osvojio trofej i posvetio ga ćerkici: "Sve vreme je bila sa mnom, osećao sam je" (FOTO)
Dragan Kobiljski, arhiva - Copyright MN Press

Jako emotivne scene stižu nam iz Rumunije, gde je odbojkaški trener Dragan Kobiljski osvojio nacionalni kup sa klubom Rapid. To se desilo tačno 10 meseci od kako mu je u masakru u "Ribnikaru" ubijena ćerka Ema i samo nekoliko dana pošto je svedočio na suđenju ocu ubice.

Rapid je posle preokreta pobedio Steauu 3:1 (22:25, 25:22, 25:14, 28:26). Ekipa je prvi kup u istoriji kluba posvetio treneru Draganu Kobiljskom, a on svojoj ćerkici.

Trener je kasnije rekao da ga je duh njegove ćerke neprekidno pratio tokom utakmice. Osećao je njenu prisutnost na svojim ramenima i to ga je guralo ka pobedi. Zbog toga je posvetio ovaj uspeh njoj.

- Da, ova pobeda je za mog anđela. Da, osećao sam je na svojim ramenima i mnogo mi je pomogla - rekao je Dragan za Sportsnet.

Posle pobede, suze su same krenule iz Draganovih očiju. Pogledajte kako je bilo:

 

 

Jedan od heroja Rapida na ovom "fajnal foru" bio je podizač Filip Konstantin. On tačno zna kroz šta je njegov trener prošao pre deset meseci, jer je prošle godine bio sa njim u klubu Zalau kada je dobio vest o tragediji. Zato je želeo da posveti uspeh treneru i njegovoj porodici.

- Bio sam tamo uz Dragana od samog početka i na neki način posvećujemo ovaj kup njemu i njegovoj porodici. To je osetljiva tema, teško mi je da pričam o tome, ali da, posvećujemo ga njemu.

Kobiljski u Rapidu vodi pravi odbojkaški "drim tim", što je za njega i obaveza i čast:

- To je tim sa genijalnim igračima, ali pre svega oni su dobri ljudi. I znaju šta znači žrtvovati se za tim, znaju šta znači žrtvovati se za saigrače i tokom ovog turnira su to pokazali svima svakog minuta, na svakom poenu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike