Tuga - preminuo poznati influenser (34)! Čekao je operaciju, ali je nije dočekao, cela zemlja u suzama

07.02.2024

16:35

0

Autor: P.K.

Kada su u pitanju fitnes i bodibilding, bio je najpopularniji

Tuga - preminuo poznati influenser (34)! Čekao je operaciju, ali je nije dočekao, cela zemlja u suzama
Kristijan Anes - Copyright Instagram printscreen

Tužne vesti nam dolaze iz Brazila. Tamo je sa samo 34 godine preminuo Kristijan Anes, popularni "infulenser", lični trener i takmičar u bodi bildingu.

On je preminuo dok je čekao transplantaciju bubrega, koja je bila zakazana za samo nekoliko nedelja. Anes je bio jedan od najpopularnijih influensera u Brazilu, a kada je u pitanju dizanje tegova, možda i najpopularniji.

On se rodio sa jednim bubregom, ali je živeo, radio i trenirao normalno, sve dok nije slučajno saznao da ima probleme i da mu treba hitna transplantacija.

On je otkrio da mu jedini bubreg ne radi kako treba 2022, kada je sa svojom devojkom išao na analizu krvi. Terapiju je počeo 2023, a poslednjih 15 dana je bio hospitalizovan. Pre dva meseca je stavljen na listu čekanja. U decembru je devojci javio da je 70. na listi…

Anes je radio u teretanama u Brazilu, a na Instagramu ga prati više od 40.000 ljudi. Bio je na postdiplomskim studijama za bodibilding i sportsku ishranu.

- Svakog dana zahvaljujem Bogu na prilici da budem u oblasti kojom živim 24 sata dnevno. Volim ono što radim, dajem sve od sebe da transformišem živote pružajući zdravlje i estetiku – rekao je Anes jednom prilikom.

Bio je povremeno i takmičar u bodibildingu, a povremeno se bavio i manekenstvom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike