24SEDAM RUMA Sjajan nastup mladih gimnastičarki iz Rume u Kupu Vojvodine!

30.11.2023

19:25

0

Autor: 24sedam

Tara Maletić je osvojila prvo mesto u kategoriji učenica od 1. do 4. razreda, dok je Mila Drobac bila najbolja u kategoriji od 5. do 6. razreda

24SEDAM RUMA Sjajan nastup mladih gimnastičarki iz Rume u Kupu Vojvodine!
Copyright Opština Ruma

Rumske gimnastičarke iz GRSK "RU RIT MA" su za sobom ostavile sjajan vikend u 4. kolu Kupa Vojvodine u sportskoj gimnastici, održanom u Novom Sadu. Mlade Rumljanke su zaslužile svoje mesto na državnom takmičenju, postižući izvanredne rezultate i u individualnoj konkurenciji.

Tara Maletić je osvojila prvo mesto u kategoriji učenica od 1. do 4. razreda, dok je Mila Drobac bila najbolja u kategoriji od 5. do 6. razreda. Sara Zinaić je zauzela treće mesto među takmičarkama od 7. do 8. razreda, dok je Elvana Stajki osvojila bronzu u kategoriji srednjih škola.

Opština Ruma
 

Ekipa učenica od 5. do 6. razreda osvojila je drugo mesto, u sastavu: Mila Drobac, Nikolina Novčić, Ana Radvanj, Teodora Gaković i Milica Petković. Srednjoškolke su zauzele treće mesto sa sastavom: Marija Martinović, Milica Drzajić, Elvana Stajki i Iva Đumić.

Najmlađe takmičarke u konkurenciji od 1. do 4. razreda su zauzele šesto mesto, a učestvovale su: Tara Maletić, Dajana Stojanović, Emilija Kitić, Dunja Milinčević, Katarina Katić, Lara Perić i Dunja Radvanj.

Treneri GRSK "RU RIT MA" su Dušica Orlović i Ljiljana Orlović.

Pored toga, na državnom prvenstvu u dečijem fitnesu u Odžacima, Tara Maletić je osvojila zlatnu medalju u kategoriji devojčica rođenih 2013. godine, dok je Sara Zinaić (2009. godište) zauzela četvrto mesto.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Ruma koja je dodelila sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike