24 SEDAM RUMA: Gimnastičarski Klub "Butterfly" osvojio prvo mesto na međunarodnom takmičenju u Aradu

04.05.2023

11:11

0

Ovaj trijumf predstavlja značajan podsticaj za članice kluba "Butterfly"

24 SEDAM RUMA: Gimnastičarski Klub "Butterfly" osvojio prvo mesto na međunarodnom takmičenju u Aradu
Copyright 24sedam/Opština Ruma

Gimnastički i fitnes klub "Butterfly" iz Rume postigao je izuzetan uspeh na prestižnom međunarodnom takmičenju održanom u rumunskom gradu Aradu. U ovom nadmetanju, koje se smatra jednim od najvažnijih u regionu, učestvovalo je više stotina takmičara iz sedam zemalja - Rumunije, Srbije, Moldavije, Italije, Hrvatske, Poljske i Nemačke.

U veoma jakoj konkurenciji, gimnastičarke iz Rume su se istakle svojom fascinantnom koreografijom i tehničkim veštinama, ostavljajući i publiku i sudije bez daha. Njihov nastup nije prošao nezapaženo, a rezultat njihovog truda i talenta je osvajanje zasluženog prvog mesta.

Ovaj trijumf predstavlja značajan podsticaj za članice kluba "Butterfly", kako za buduća takmičenja u Srbiji, tako i na međunarodnoj sceni. Uspeh rumskih gimnastičarki potvrđuje da se upornost i posvećenost uvek isplate, a njihov primer će svakako biti inspiracija i motivacija za mlade sportiste širom zemlje.

Sjajan nastup u Aradu je dokaz da gimnastički klub "Butterfly" ne samo da predstavlja Rumu na najbolji mogući način, već i da Srbija ima razloga da bude ponosna na svoje mlade sportiste. Očekuje se da će ovaj uspeh biti samo jedan u nizu uspeha koje će klub postizati u budućnosti.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Ruma koja je dodelila sredstva.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike