Mandić objasnio emotivne izjave iz Tokija, pa se oprostio od legendi: Bajno...

10.08.2021

10:25

0

Autor: A.S.

Ne mogu da verujem da smo pobedili u toj utakmici, i zato je ta reakcija tako emotivna

Mandić objasnio emotivne izjave iz Tokija, pa se oprostio od legendi: Bajno...
Copyright Dušan Mandić/RTS/Printscreen

Dušan Mandić sjajnim partijama i ubitačnim golovima obeležio je Olimpijske igre, ali i hit izjavama posle mečeva sa Grčkom i Španijom.

U međuvremenu, srpski zlatni vaterpolisti stigli su u Srbiju. Na emotivnoj konferenciji za medije, bilo je suza i selektora Dejana Savića, ali i igrača, a prednjačili su asovi koji se zlatom iz Tokija opraštaju od nacionalne kapice.

Pročitajte još:

„A sad adio“ je bila pesma za kraj, koja je naterala suze na oči i ljubiteljima ovog sporta i poklonicima tima, a Dušan Mandić objasnio je kako je došlo do izjava posle Španije i Grčke, u polufinalu i finalu.

– Emotivno proživljavam sve ovo, oproštaj sedmorice legendi, sve se završilo na najlepši način, bajno, nismo svesni šta smo uradili, šta smo uradili za našu zemlju i sport, presrećan sam. Posle Španije sam osetio emociju i veliki naboj, važna utakmica, protiv tima koji nas je dugo mučio i zadavao nam probleme. Izuzetno je sve bilo nepravedno prema nama i izvukli smo se. Ne mogu da verujem da smo pobedili u toj utakmici. I zato je ta reakcija tako emotivna. Posle svega pobeda nad Grčkom, i dalje su Španci bili u glavi – rekao je Mandić.

Pročitajte još:

Na pitanje „hoće li neko na vaterpolo“, imao je jasan odgovor.

– Ja mislim da hoće neko na vaterpolo – poentirao Mandić, podsetivši na izjavu nakon finala sa Grčkom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike