Američki Srbin kao legendarni Siniša Mihajlović: Amerika nije disala čekajući levicu da opali na tri sekunde pre kraja (VIDEO)

02.09.2023

09:54

0

Autor: D. P.

Junak dana u SAD

Američki Srbin kao legendarni Siniša Mihajlović: Amerika nije disala čekajući levicu da opali na tri sekunde pre kraja (VIDEO)
Copyright printscreen

Američki fudbal se najviše voli u SAD!

Na otvaranju sezone američkog fudbala u konkuenciji univerzitetskih timova junak je bio američki Srbin Dragan Kesić koji je šutem sa razdaljine od 47 jardi doneo pobedu Minesoti protiv domaće Nebraske.

Bio je to spektakl kakav od univerziotetskog sporta mogu samo Amerikanci da naprave. U direktnom TV prenosu nacija je gledala kako Nebraska pobeđuje, kako joj na dva minuta pre kraja klizi pobeda iz šaka i onda, na tri sekunde pre sirene, definitivno gubi meč.

Junak preokreta bio je "panter" Dragan Kesić. Njegova levica bila je nepogrešiva kao ona kod njegovog slavnog zemljaka legendarnog Siniše Mihajlovića.

 

Uprkos velikom pritisku i popriličnoj razdaljini od 47 jardi, na tri sekunde pre kraja momak rođen u SAD sa tri poena doneo je definitivnu pobedu rezultatom 13-10.

Inače, Nebraska je ovoh dana bila centar pažnje svetske javnosti zbog utakmice ženskih univerzitetskih timova u odbojci koja je odigrana pred 92.000 gledalaca.

Ostaće zapisano da je to najgledaniji meč u istoriji ženskog sporta i da je Nebraska Kornhaskers pobedila Omahu Meveriks sa 3-0 u setovima.

BONUS VIDEO:

TV Arena sport

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike