Level UP imao sjajan debi u letnjoj DPC sezoni

08.06.2023

17:03

0

Dok je većina timova već imala obezbeđen slot, Level UP je do druge divizije morao da dođe na teži način – kroz otvorene kvalifikacije

Level UP imao sjajan debi u letnjoj DPC sezoni
Levev UP tim - Copyright Level UP

Juče je počela druga divizija letnje DPC sezone, gde je srpska Dota 2 ekipa Level UP već imala fenomenalno otvaranje sa rezultatom 2-0 protiv Alliance-a.

Dok je većina timova već imala obezbeđen slot, Level UP je do druge divizije morao da dođe na teži način – kroz otvorene kvalifikacije. Level UP je morao da odigra veliki broj mečeva kako bi došao do cilja, ali se istovremeno pokazao kao ubedljivo najbolji tim na kvalifikacijama, gde je izgubio svega dve mape, piše portal Rur.rs.

Njihov prvi protivnik u letnjoj sezoni bio je Alliance, tim koji već godinama nije uspeo da dođe do bilo kakvih značajnih rezultata. Alliance se ove sezone pojavio sa prilično solidnom postavom, sa igračima poput S4-a i Handskena, ali čak ni TI šampion nije bio dovoljan da zaustavi Level UP, koji je stavio tačku na čitav meč sa ubedljivim rezultatom 2-0.

Njihov sledeći protivnik biće Ancient Tribe, ekipa za koju nastupaju dva igrača iz Srbije – Nikola ”LeBron” Popović i Aleksandar ”Alexxo” Diklić. Ovaj duel će se odigrati u nedelju, 11. juna.

LeBron i Alexxo svoj prvi meč letnje sezone igraju sutradan protiv Nigme u 15:00 časova. Sve mečeve druge DPC divizije možete pratiti na zvaničnom PGL Dota Twitch kanalu.

Za Level UP nastupaju:

Nikita “Daxao” Kuzmin
Artem “Lorenof” Melnick
Mathias “OwnedMe” Huynh
Georgii “swedenstrong” Zainalabidov
Milan “MiLAN” Kozomara
Viktor ”Buktop” Knežević (trener)

Level UP će sa malo drugačijim sastavom predstavljati Srbiju na ovogodišnjem Svetskom IeSF Šampionatu. Raspored regionalnih kvalifikacija za prvenstvo u Jašiju možete pogledati ovde.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike