Skandal u srpskom rukometu! Bivši selektor optužuje, zaključali me, pa me onda udario neki čovek! (VIDEO)

12.05.2023

14:51

0

Autor: 24sedam

Sve se dešavalo tokom i posle meča polufinalne serije između Železničara i Bekamenta

Skandal u srpskom rukometu! Bivši selektor optužuje, zaključali me, pa me onda udario neki čovek! (VIDEO)
Saša Bošković - Copyright Printscreen/YouTube/Arkus Liga

Novi skandal u srpskom rukometu i to posle druge utakmice polufinalne serije Arkus lige. Igrale su rukometašice Železničara iz Inđije i Bekamenta iz Aranđelovca, a pobedio je domaći tim sa 32:26. Na taj način je izjednečeno u seriji na 1:1.

Ali ovu utakmicu obeležio je i jedan incident u kojem je učestvovao i Saša Bošković, nekadašnji selektor srpskih rukometašica.

Kako prenosi Mondo, domaćin ga je prvo zaključao u hodniku, zatim se fizički obračunao sa nepoznatim licem, a na kraju je o svemu tome veoma burno pričao na konferenciji za medije. Dodao je i da je policija bila u hali u Inđiji kako bi uzimala izjave od aktera.

- Dobio sam crveni i izašao napolje. Ceco, bio sam zaključan u hodniku. Sa gospodinom nekim koji me je napao, ja ne znam ko je. On je mene udario. Branio sam se. Ne znam šta će ti ljudi tamo. Šta će tu policija? Bio sam zaključan u hodniku! Koji ljudi? Ovaj jedan što je došao ima majicu kluba, ja ne znam ko je, ali ima majicu. Ovaj drugi je došao u civilu - rekao je Bošković.

Takođe, na snimku se čuje kako igračica Bekamenta Ljubica Ivković izgovara "Nemam šta da kažem osim da se vidimo u nedelju u Aranđelovcu", a na sličan način se obratio i Bošković.

Ni trener ni igračica tima iz Aranđelovca nisu čestitali na pobedi protivničkoj ekipi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike