Ćerka Dragana Kobiljskog ispraćena na večni počinak! I mediji u Rumuniji ispratili tragediju poznatog srpskog trenera (FOTO)

06.05.2023

15:03

0

Autor: 24sedam

Bivši odbojkaš sada je trener u Zalauu, a nekada je bio član i Partizana i Crvene zvezde

Ćerka Dragana Kobiljskog ispraćena na večni počinak! I mediji u Rumuniji ispratili tragediju poznatog srpskog trenera (FOTO)
Copyright Tanjug/AP Photo/Armin Durgut

Ćerka Dragana Kobiljskog sahranjena je u Beogradu. Devojčica je bila jedna od žrtava višestrukog ubistva u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Sveštenik na sahrani je takođe ispričao da se devojčica isprečila pomahnitalom dečaku.

- Rekli su mi da se ona isprečila pred ovog dečaka za koga treba da se molimo. Rekla mu je: "Zašto to radiš, prestani i tako dala vremena drugoj deci da se spasu" - kazao je sveštenik, a dan ranije se na društvenim mrežama oglasila i majka, Nina Borović Kobiljski.

- Hvala mnogo svima, beskrajno cenimo svaku reč utehe i podrške, kao tinjanje svetla u najdubljem mraku. Molimo se za sve naše anđele i njihovog nebeskog čuvara Dragana. Molimo se za povređene drugare i nastavnicu. Koliko smo nemi od bola za našom stradalom decom, toliko smo sretni zbog svih koji su uspeli da se spasu. Bog neka nas sačuva od besa i gorčine, da nam snage i ljubavi, kako bismo ovaj bol nekako preživeli - napisala je neutešna majka. 

Kobiljski je trenutno trener odbojkaša rumunskog kluba Zalaua, pa je ovaj tragičan događaj sa velikom pažnjom ispraćen i u nama susednoj zemlji.

U trenutku tragedije u školi kada je jedan od učenika počinio užasan zločin, Kobiljski je bio u Rumuniji. Ali se odmah zaputio u Srbiju.

Inače, Kobiljski je igrao za Partizan, Ren, podgoričku Budućnost, Ajačo i Tuluz. Kasnije je postao trener i između ostalog vodio i Partizan i Crvenu zvezdu, a kao što je rečeno trenutno je u Rumuniji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike