Oglasila se i Nina Kobiljski, žena čuvenog odbojkaša: Beskrajno cenimo svaku reč utehe i podrške, kao tinjanje svetla u najdubljem mraku

05.05.2023

22:25

0

Autor: Lj. S.

Ona je napisala da se "moli za sve anđele i njihovog nebeskog čuvara Dragana"

Oglasila se i Nina Kobiljski, žena čuvenog odbojkaša: Beskrajno cenimo svaku reč utehe i podrške, kao tinjanje svetla u najdubljem mraku
Dragan Kobiljski - Copyright Printscreen/YouTube

Nina Borović Kobiljski, žena čuvenog odbojkaša, čija je ćerka E. K. (14) ubijena u stravičnom masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, oglasila se putem društvene mreže Fejsbuk i poslala snažnu poruku podrške i zahvalnosti.

Ona je napisala da se "moli za sve anđele i njihovog nebeskog čuvara Dragana". 

- Hvala mnogo svima, beskrajno cenimo svaku reč utehe i podrške, kao tinjanje svetla u najdubljem mraku. Molimo se za sve naše anđele i njihovog nebeskog čuvara Dragana. Molimo se za povređene drugare i nastavnicu. Koliko smo nemi od bola za našom stradalom decom, toliko smo sretni zbog svih koji su uspeli da se spasu. Bog neka nas sačuva od besa i gorčine, da nam snage i ljubavi, kako bismo ovaj bol nekako preživeli - napisala je ona. 

Podsetimo, ćerka Nine i Dragana Kobiljskog ubijena je u masakru na Vračaru, kada je K. K. (13) ubio osmoro vršnjaka i čuvara škole.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike