Partizan je blizu finala, trener oprezan: Ovo nije ni blizu gotov posao!

08.04.2023

16:40

0

Autor: G. F.

Crno-belima treba pobeda nad Radničkim i u Beogradu

Partizan je blizu finala, trener oprezan: Ovo nije ni blizu gotov posao!
Odbojkaši Partizana - Copyright MN Press

Odbojkaši Partizana napravili su veliki korak ka finalu plej-ofa prvenstva Srbije.

Nakon što su posle velike borbe, u kojoj je bilo i nekih nesportskih stvari, eliminisali Crvenu zvezdu, crno-beli su u prvom susretu polufinala bili bolji od Radničkog sa 3:0 (27:25, 25:21, 25:12).

 

 

Iako je za plasman u finale potrebno ostvariti dve pobede, a Partizan je 10. aprila domaćin u drugom meču, trener Bojan Janić je veoma oprezan pred taj susret.

- Čestitke mojim momcima na pobedi, ali i Radničkom na jednoj fer utakmici. Pribojavali smo se prve utakmice, pogotovo zbog naše energije, pošto smo istrošeni nakon veoma teškog četvrtfinala - rekao je Janić i dodao:

- Mislim da smo pod tim utiskom i ušli u meč. Imali smo sjajnu reakciju sredinom drugog seta i to smo održali do kraja i ponosan sam na to. Ipak, ovo ni blizu nije gotov posao, jer sam siguran da Radnički dolazi u Master da prikaže mnogo bolju i agresivniju igru, ali ćemo mi biti spremni na teži meč nego u Kragujevcu - izjavio je Janić.

U drugom polufinalnom meču viđeno je iznenađenje pošto je subotički Spartak savladao domaću Vojvodinu sa 3:2 (16:25, 25:19, 24:26, 25:21, 15:12).

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike