Ekskluzivno otkrivamo tajnu vezu svetske šampionke i Bogdana Bogdanovića! Dina Ašer-Smit uz osmeh nam je rekla sve! (FOTO, VIDEO)

16.02.2023

12:53

0

Osvajačica dve olimpijske medalje priča za 24sedam

Ekskluzivno otkrivamo tajnu vezu svetske šampionke i Bogdana Bogdanovića! Dina Ašer-Smit uz osmeh nam je rekla sve! (FOTO, VIDEO)
Copyright Profimedia/MN Press

Priliku da sretnete velike svetske šampione obično dobijete na velikim takmičenjima poput svetskih, evropskih prvenstava ili na Olimpijskim igrama. Ali desi se i da jedno manje takmičenje, ali i dalje veliko u svetskim okvirima, okupi velike zvezde. E kada se to desi u Beogradu, onda se ne sme propustiti prilika za kratak intervju.

Na Belgrade indoor meeting-u, koji je u sredu održan u našem glavnom gradu učestvovala je i čuvena atletičarka Dina Ašer-Smit. Prelepa i izuzetno harizmatična devojka u svojoj kolekciji ima pregršt medalja, a svakako su najvrednije zlatna sa SP 2019. godine i dve olimpijske bronze iz Rija i Tokija.

Uz širok osmeh zbog pobede na mitingu, ali i zbog toga što je jednostavno takva osoba, Dina priča za 24sedam o poseti našem glavnom gradu.

- Lepo je, mnogo je lepo. Nisam nikada ranije bila ovde jednostavno se tako "namestilo" i kada je trebalo da dođem ranije nešto se isprečilo - kaže nam velika šampionka, a na pitanje šta joj se to najviše sviđa ima sprema odgovor:

- Sve je ovde dobro i lepo, ali hrana... Hrana mi se baš sviđa!

Budući da u poslednje vreme beleži odlične rezultate, u šta se uverila i publika u Beogradu, pitamo Dinu da li je spremna za Evropsko prvenstvo koje će od 2. do 5. marta biti održano u Atakoj areni u Istanbulu. Odgovor je svakako neočekivan.

- U ovom trenutku sam maksimalno posvećena radu na 100 i 200 metara, neću učestvovati na predstojećem dvoranskom Evropskom prvenstvu iz tog razloga.

Za Dinu Ašer-Smit u Srbiji znaju i oni koji nisu pasionirani ljubitelji atletike. U doba karantina zbog koronavirusa, kada smo svi pronalazili načine da "ubijemo" vreme i nekako se zabavimo zatvoreni u kuće, Britanka je bila deo izazova koji se širio društvenim mrežama. I tada se za nju čulo i kod nas - izazvala je srpskog košarkaškog reprezentativca Bogdana Bogdanovića da odradi veoma zahtevnu fizičku vežbu. Snimak jasno pokazuje koliko je sve bilo teško odraditi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dina (@dinaashersmith)

 

Kada smo Dinu podsetili na to dobili smo novu seriju osmeha. Bila je prijatno iznenađena.

- Ooooo, sećam se tog izazova. Bilo je baš teško! Ne znam više ni zašto smo odlučili da radimo baš to. Bilo je zaista naporno, ali u isto vreme smo se dobro zabavili. Bilo je baš neverovatno! Nisam lično upoznala Bogdana, ali se odlično sećam tog izazova!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike