EA i Respawn navodno otkazali i nenajavljenu singlplejer igru u Apex Legends i Titanfall univerzumu

02.02.2023

18:20

0

Kako prenosi Bloomberg, Electronic Arts i Respawn Entertainment su otkazali svoju drugu Apex Legends igru u pripremi, i to u roku od samo dva dana

EA i Respawn navodno otkazali i nenajavljenu singlplejer igru u Apex Legends i Titanfall univerzumu
Copyright Respawn Entertainment

Kako prenosi Bloomberg, Electronic Arts i Respawn Entertainment su otkazali svoju drugu Apex Legends igru u pripremi, i to u roku od samo dva dana, piše portal "Rur.rs".

Radi se o nenajavljenom singlplejer naslovu čija se radnja odvija u Apex Legends i Titanfall univerzumu. Developeri su otkazali misterioznu igru samo dan kasnije posle Apex Legends Mobile. Kako saznajemo u izveštaju, radni naziv igre bio je ”Titanfall Legends”.

Pored ove dve otkazane igre, očekuje se da će uskoro krenuti novi ”talas otkaza” u kompaniji.

- U razvojnom timu je bilo oko 50 zaposlenih, za koje će EA pokušati da pronađe nove pozicije u kompaniji. Svaki ”višak” će dobiti otkaz - izjavio je Džejson Šrajer iz Bloomberga.

Ovo su prilično razočaravajuće vesti za sve Titanfall fanove, koji su gladni novog sadržaja iz bogatog univerzuma igre. Treća igra iz Titanfall serijala se na kraju pretvorila u battle royale naslov Apex Legends, koji je ugledao svetlost dana 2019. godine.

Titanfall 2 je objavljen 2016. godine, i mnogi smatraju da poseduje jednu od najboljih singlplejer FPS kampanja. Uprkos velikoj ljubavi fanova prema franšizi, Respawn je ipak odlučio da se fokusira na Apex.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike