Strašna tragedija zavila MMA sport u crno! Porodica dve nedelje ćutala o smrti mlade Viktorije (18)! (FOTO)

08.01.2023

14:02

0

Autor: G. F.

Članica najveće azijske promocije trebalo je 14. januara da uđe u oktagon

Strašna tragedija zavila MMA sport u crno! Porodica dve nedelje ćutala o smrti mlade Viktorije (18)! (FOTO)
In memoriam: Viktorija Li - Copyright Printscreen/Twitter/one championship

Strašno teška vest protresla je MMA svet.

Članica najveće MMA promocije "One championship" Viktorija Li (18) je preminula! Vest je potvrdila njena sestra, jedna od najvećih borilačkih zvezda Anđela Li.

 

 

Cela priča obavijena je velom tajne. Viktorija je trebalo 14. januara da se bori na prvoj "One" priredbi u 2023. godini i ništa se nije znalo o bilo kakvim problemima. A onda je Anđela na društvenim mrežama napisala da je Viktorija preminula još 26. decembra!

Porodica dosad nije želela da ovu informaciju pusti u javnost, a i dalje nije navedeno šta je uzrok smrti mlade sportistkinje.

 

 

- Prerano je otišla i naša porodica je razorena od tog trenutka. Nedostaje nam više od bilo čega na svetu. Naša porodica više nikad neće biti ista. Viktorija je bila najlepša duša koja je ikada živela. Najbolja mlađa sestra na svetu, najbolja unuka, praunuka i tetka - napisala je Anđela i dodala:

- Nedostaješ više nego što se može shvatiti. Deo tebe je u svakom od nas i kada si otišla ti delovi su se otrgli. Nikada nećemo biti isti. Svaka sitnica me tera da mislim na tebe. Od sunčevih zraka do sumraka. Naučila si nas da vidimo male, jednostavne stvari. Bila si svetlost u našim životima. Volim te Viktorija. Zauvek.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike