MMA borac ubio suprugu, pa ručao sa njenom porodicom!? Detalje tragedije zabeležile kamere (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

13.11.2022

12:35

0

Tragedija u porodici bivšeg sportiste

MMA borac ubio suprugu, pa ručao sa njenom porodicom!? Detalje tragedije zabeležile kamere (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)
Copyright Printscreen/Youtube/UOL

Bivši brazilski profesionalni MMA borac Luis Paulo dos Santos optužen je da je ubio suprugu Elidu Tuane Ferera da Silva Santos pred šestomesečnim sinom.

Ubistvo 26-godišnje žene se navodno dogodilo u porodičnom domu u Sao Paolu, a detalji su razotkriveni nedelju dana kasnije, kada je i pronađeno njeno telo.

Bivši sportista je najpre policiji prijavio da je njegova supruga nestala na putu do autobuske stanice, kada je krenula u posetu majci.

Međutim, nekoliko dana kasnije, telo žene je pronađeno zamotano u plastiku i bačeno u blizini potoka. Policija je rekla da je upucana četiri puta, kao i da su joj ruke i noge bile vezane.

U međuvremenu, pojavili su se i snimci sa nadzornih kamera iz stambenog bloka, na kojima se vidi kako bivši borac koristi kolica za kupovinu kako bi odvezao telo svoje žene do porodičnog automobila, istakli su iz policije.

Prema navodima, on je zgradu napustio 6. novembra u ranim jutarnjim satima sa telom, a vratio se četiri sata kasnije sa sinom, a stanari su prijavili da su čuli pucnje.

Nakon što je žena nestala, a čitava tragedija bila otkrivena, oglasio se i brat ubijene, Valdir Anderson, koji tvrdi da je Dos Santos ručao sa porodicom svoje supruge nakon što je navodno ubio.

- Postoje naznake da je motiv bila ljubomora, ali ovo treba dublje istražiti - rekao je šef policije Bruno Kogan lokalnim medijima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike