Napadač na Oliveru Jevtić se pravda: Nisam plaćenik, već sam nespretan

13.10.2020

12:24 >> 12:53

0

Autor: D. B.

Bojan Vačev, čovek koji je srušio našu atletičarku u Sofiji, nevešto se pravda

Napadač na Oliveru Jevtić se pravda: Nisam plaćenik, već sam nespretan
Copyright Printscreen

Čovek koji je na Sofijskom maratonu napao Oliveru Jevtić, Bugarin Bojan Vačev, pokušao je da se opravda u bugarskim medijima zbog svog postupka.

– Želim da iskoristim svoje pravo i da odgovorim. Naglašavam da sudar nije bio nameran i da nije nastao iz nekih sebičnih potreba. Lično ne poznajem Oliveru Jevtić i želim da iskoristim ovu priliku da se iskreno izvinim njoj i njenim najbližima zbog traume koja je sprečila da učestvuje u događaju. Sumnje javnosti da me je finansijski motivisala treća strana su apsolutno lažne i duboko su me pogodile. Ne mogu da verujem da sam zaslužio ovakvu inkviziciju i linč, a jasno mi je da ih ima nakon čitanja mnogobrojnih poruka koje sam dobio na društvenim mrežama – rekao je Bugarin za “Sportal.bg”.

Olivera Jevtić za 24sedam: Namerno sam napadnuta (video)

On tvrdi da je do sudara došlo zbog adrenalina i njegovog nedostatka profesionalnog iskustva, te da je zbog toga imao nekoordinisane pokrete.

Žao mi je zbog nesrećne situacije i molim sve koji su odgledali snimak da shvate da je adrenalin bio na visokom nivou, a u kombinaciji sa vremenskim uslovima i nedostatkom profesionalnog iskustva, to je dovelo do mojih nekoordinisanih pokreta, koji su doveli do incidenta. Nadam se da će uvažena organizacija “Maraton Sofije” ubuduće obratiti pažnju na razliku u veštinama amatera i profesionalaca, tako što će ih podeliti i slabijima pružiti početnu prednost. Želim brz oporavak srpskoj sportistkinji i nesmetan nastavak karijere – poručio je ovaj Bugarin.

Sofijsko okružno tužilaštvo pokrenulo istragu povodom napada na Oliveru Jevtić

Bilo kako bilo tek svaki snimak na kome se vidi šta je ovaj čovek uradio ga demantuje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Sportal.bg

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike