Odbojkašice sijaju od sreće, zlato ih čeka u subotu! Dokazale smo svima da može!

12.10.2022

21:47

0

Autor: 24sedam

Bianka Buša zna da će finale biti teško, ali i podseća na prethodno u kom je osvojena titula prvaka sveta

Odbojkašice sijaju od sreće, zlato ih čeka u subotu! Dokazale smo svima da može!
odbojkašice - Copyright MN Press

Odbojkašice Srbije, prve finalistkinje Svetskog prvenstva, u četvrtak će iz Poljske otputovati u Holandiju i polako se pripremati za finale koje je na programu u subotu.

Italija ili Brazil... pa i nije neka razlika. Finale je finale, lako sigurno neće biti.

- Biće težak meč protiv koje god ekipe igrale, ipak je to finale. Videćemo da li će se ponoviti finale od pre četiri godine, ali svakako očekujemo dobar i težak meč - kaže sjajna Bianka Buša, koja je nekim svojim poenima potpuno razoružala Amerikanke.

Nije moguće a ne pomenuti neverovatnu seriju Srpkinja na ovom šampionatu. Ostvarile su sve pobede dosad, izgubile ukupno pet setova, ali i uradile nešto što se ne viđa baš često.

Nepisano sportsko pravilo kaže da je najteže dobiti istog rivala dva puta na jednom takmičenju. A Srpkinje su dobile i domaću Poljsku i olimpijskog šampiona Ameriku.

- Mi smo dokazale da dva puta može da se pobedi isti rival. Prvo juče Poljska, pa danas Amerika, ipak, pobeda je najbitnija. Neverovatan broj utakmica i drago mi je da držimo taj kontinuitet pobeda. Nije lako ni malo, predugo ovo traje. Stvarno smo se spremale za ovo, svaka devojka daje svoj maksimum i drago mi je da je tako - poručila je Buša.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike