Poznat raspored Srpkinja u drugoj fazi SP! Ovo su dani za navijanje za naše lavice!

02.10.2022

09:22

0

Autor: 24sedam

Odbojkašice drugu fazu počinju u utorak sa domaćom Poljskom

Poznat raspored Srpkinja u drugoj fazi SP! Ovo su dani za navijanje za naše lavice!
chpciquiekr4yyvyverg - Copyright ossrb.org

Maksimalan učinak srpskih odbojkašica u prvoj fazi Svetskog prvenstva, a posebno maestralna pobeda nad SAD, učinili su da se o našim lavicama ponovo priča.

Iako podmlađen tim selektora Danijelea Santarelija pokazao je da je i dalje kadar za najveće domete i da može da izađe na kraj sa bilo kojim rivalom.

Sada je vreme za drugu fazu koju ženska odbojkaška reprezentacija Srbije počinje u utorak (20.30) u Lođu. A rival ne može biti teži - domaćin Poljska! Nema dileme da nas čeka pravi spektakl pred punim tribinama domaćih navijača.

U sredu će Srpkinje igrati od 19.00 sa Dominikanskom republikom, a u petak sa Tajlandom od 15.00. Još jedna poslastica ostavljena je za kraj grupne faze jer će se u subotu od 17.30 sastati Srbija i Turska.

U drugoj grupi, u kojoj se mečevi igraju u Roterdamu, nalaze se Italija, Holandija, Belgija, Portoriko, Kina, Brazil, Japan i Argentina.

Po četiri najbolje plasirane reprezentacije iz obe grupe plasiraće se u četvrtfinale po principu prvi sa četvrtim, drugi sa trećim.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike