Fjuri besan, vređa i preti svima: Ukrajinca ću tući posle pet piva u pabu, a Džošuu, tu vreću go.... neću više čekati

27.09.2022

06:17

0

Autor: 24sedam

Aktuelni šampion Tajson Fjuri nema poštovanja za konkurenciju

Fjuri besan, vređa i preti svima: Ukrajinca ću tući posle pet piva u pabu, a Džošuu, tu vreću go.... neću više čekati
Tan2022-4-24_1539706_0 - Copyright Tanjug/Nick Potts/PA via AP

Svetski šampion u teškoj kategoriji u verziji VBC Britanac Tajson Fjuri izjavio je da nosilac titula u verzijama VBA Super, IBF i VBO, Ukrajinac Aleksandar Usik, za njega ne predstavlja pretnju.

- Mislim da sam sasvim iskreno govorio o Aleksandru Usiku. On je dobra srednja kategorija, pobedio je Kros-fit šampiona. Ali šta bi mu se desilo ako bi se borio protiv pravog teškaša poput mene? Uništiću ga za šest rundi. Moj brat je rekao da ću ga tući jednom rukom? I to je tačno. Mogu da ga pobedim čak i ako bih pre toga u pabu popio pet i po litara piva - rekao je Fjuri za Skaj Sport.

Tanjug/AP Photo/Hašan Ammar
 

Ova prozivka "Ciganskog kralja" nije bila njegova jedina. Fjuri je danima nagoveštavao borbu sa Entonijem Džošuom, ali od toga izgleda neće biti ništa. Džošua nije potpisao ugovor o prihvatanju borbe, a rok je istekao juče popodne. 

- Pa ljudi, zvanično je – sudnji dan je došao i prošao. Već je pet sati uveče, a ugovor nije potpisan. Za Džošuu je zvanično gotovo. Zaboravi tuču, ti idiote, kukavice, vrećo go.ana i bodibilderu. Oduvek sam znao da nemaš hrabrosti da se boriš protiv "Ciganskog kralja". I nije me briga šta ćeš sad reći. Srećno u karijeri i životu - poručio je Fjuri preko društvenih mreža svom rivalu.

Tanjug/AP Photo/Ian Walton
 

Od Džošue je stigao očekivani odgovor.

- Ugovore potpisujem dugi niz godina. I to nije u mojoj moći, već tim advokat odlučuje. Zato ih angažujete. Poznajete istoriju boksa i želite da budete sigurni da ćete je shvatiti kako treba sa pravnog stanovišta. A za ovo imate dobar menadžment i dobre advokate. Naravno, potpisaću ugovor - rekao je Džošua.

Dan pre isteka ultimatuma Fjuri je objasnio da predugo očekuje mišljenje boksera koji je od poslednjih pet borbi izgubio čak tri.

- Na ovaj ili onaj način, sve ćemo saznati u ponedeljak. Jer ako se to ne desi u ponedeljak, idem dalje. Bio sam optimista pre tri nedelje, ali potpisivanje ugovora ne bi trebalo da traje toliko dugo. Neću čekati momka koji je izgubio tri od poslednjih pet borbi. Imao je sreće što sam mu dao šansu da se bori za titulu prvaka sveta . rekao je Fjuri u intervjuu na svojoj promociji u Kvinsberiju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike