Spavali smo dve četvrtine, morao sam da ih razbudim! Savić nije zadovoljan, ali ima vremena za napredak! (FOTO)

02.09.2022

12:45

0

Autor: 24sedam

Srpski vaterpolisti ubedljivo savladali Sloveniju uz dobru igru u trećoj i četvrtoj četvrtini

Spavali smo dve četvrtine, morao sam da ih razbudim! Savić nije zadovoljan, ali ima vremena za napredak! (FOTO)
LEX_0329 - Copyright Aleksandra Krupanič/VSS

Ubedljiva pobeda nad Slovenijom u poslednjem kolu grupne faze Evropskog prvenstva u Splitu došla je kao melem na ranu srpskim vaterpolistima nakon debakla u duelu sa Mađarskom.

Iako je na kraju bilo 17:6 za Delfine, videlo se u splitskom bazenu da je pred četom selektora Dejana Savića još mnogo, mnogo rada.

U prve dve četvrtine, a posebno u drugoj, naši vaterpolisti su delovali mlako i bezidejno, jednostavno nisu ličili na sebe. To su videli svi, a najbolje od svih selektor Savić.

- Prve dve četvrtine smo bili uspavani. Posle je bilo malo bolje zahvaljujući zadacima koje sam morao da im postavim kako bih ih razbudio. Ne možemo još da budemo zadovoljni, ali imamo dan i po do osmine finala - rekao je Savić, a na pitanje da li su stigli igrači za koje je dan ranije rekao da "nisu ni došli u Split", uz osmeh je odgovorio:

- Videćemo večeras posle sastanka!

Vaterpolisti Srbije će u nedelju igrati meč osmine finala EP, a ime protivnika saznaće kasnije u toku dana. Po svemu sudeći biće to Francuzi, kao trećeplasirani tim iz Grupe B.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike