Mnogima je promaklo, dok je Ivana primala zlato, slušali smo nesvakidašnje intoniranje "Bože pravde": Kako se vama svidelo? (VIDEO)

21.08.2022

11:07

0

Ova verzija je oduševila mnoge

Mnogima je promaklo, dok je Ivana primala zlato, slušali smo nesvakidašnje intoniranje "Bože pravde": Kako se vama svidelo? (VIDEO)
ivana vuleta himna - Copyright Printscreen/RTS

Prošla su tri dana kako je Ivana Vuleta uzela novo zlato na Evropskom prvenstvu, a emocije su i dalje na visokom nivou.

Međutim, ono što je mnogima promaklo, dok su srećni i zadovoljni pratili Ivanu koja je sijala od sreće, jeste novi način izvođenja srpske himne.

Naime, organizatori prvenstva u Minhenu su odlučili da u čast srpske šampione intoniraju himnu koja je krenula znatno tiše, a kako se bližio kraj, bivala je sve glasnija. Takođe, ovo izvođenje, bilo je bez teksta.

Mnogima je zvučala znatno glamuroznije i svečanije, pa na društvenim mrežama kruže komentari pohvale.

A Ivana je blistala od sreće.

Velika šampionka je nakon sedmog mesta na Svetskom prvenstvu, koje se održalo pre nešto više od mesec dana, pokazala veliku snagu i u Minhenu na šampionatu uzela najsjajnije odličje.

Koliko joj i dalje, nakon svih medalja znači svaka pobeda, govore i suze nakon trijumfa, ali i način na koji je Ivana sa velikim osmehom i ponosom ispratila intoniranje himne Srbije "Bože pravde" u Minhenu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike