Vučić čestitao srebrnoj Adriani! Hvala za energiju, Srbija je ponosna!

20.08.2022

20:02

0

Autor: 24sedam

Do medalje je došla u poslednjoj seriji

Vučić čestitao srebrnoj Adriani! Hvala za energiju, Srbija je ponosna!
Aleksandar Vučić Tan2022-8-11_115740554_0 - Copyright Tanjug/Rade Prelić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Adriani Vilagoš osvajanje medalje na Evropskom prvenstvu u atletici koje se održava u Minhenu.

- Srdačne čestitke našoj Adriani Vilagoš na osvojenoj srebrnoj medalji na Evropskom prvenstvu u Minhenu! Hvala za veliku energiju i borbenost, Srbija je ponosna na vaš veliki uspeh! Bravo, Adriana - napisao je predsednik Vučić na Tviteru.

Oglasila se i premijerka Ana Brnabić.

- Čestitam Vam od srca na ovom fantastičnom rezultatu i želim Vam još mnogo sličnih uspeha u budućnosti. Čestitam i stručnom štabu reprezentacije - poručila je Brnabić na Tviteru.

Na velikom uspehu je čestitao i ministar omladine i sporta, Vanja Udovičić.

- Svaka čast na neverovatnoj hrabrosti i odvažnosti da se uhvatiš u koštac sa najboljim atletičarima Evrope i da izboriš medaju za našu Srbiju! Zaslužila si da staneš rame uz rame sa najboljim evropskim atletičarima.

Tvoj moćni hitac bio je hitac za budućnost, a budućnost - to si ti! Čestitke tebi, tvom stručnom štabu, kao i Srpskom atletskom savezu - poručio je ministar Udovičić.

Adriana je do medalje došla hicem u poslednjoj seriji, kada je uspela da prebaci daljinu od 62 metra i tako dođe do srebrnog odličja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike