Beograd preko Spartaka do četvrtfinala Kupa

20.10.2020

05:27 >> 23:38

0

Autor: M. R.

Odbojkašice odigrale tri utakmice osmine finala

Beograd preko Spartaka do četvrtfinala Kupa
Copyright MN Press

Tri utakmice osmine finala Kupa Srbije u ženskoj konkurenciji odigrane su u utorak, a preostalih pet su na programu u sredu.

Kod odbojkašica ekipa Beograda je savladala Spartak iz Ljiga – 3:0 i plasirala se u četvrtfinale. Najzaslužnija za trijumf bila je Anđelka Novosel sa 20 osvojenih poena, Nina Kuvekalović je dodala 14, a Valerija Savićević 13. U poraženom timu dvocifrena je bila Danijela Andrić – 10.

Inđija je maksimalnim rezultatom slavila protiv Kleka. A kao najefikasnija u pobedničkom sastavu izdvojila se Teodora Obrenović sa 14 poena, dok je kod poraženih najbolja bila Milica Tošić sa 13.

Sećate se devojke koju su “delije” zaprosile? Ponovo je u Srbiji

Maksimalne su bile i odbojkašice Crvene zvezde koje su eliminisale Omladinac iz Novih Banovaca – 3:0. Do pobede ih je vodila Isidora Rodić sa 16 poena. U ekipi Omladinca izdvojila se Una Vajagić sa 21 osvojenim poenom.

U sredu se sastaju Partizan Soker – Spartak Subotica 18.45, Ub – Jedinstvo (Užice) 19.00, Železničar (Lajkovac) – Radnički Blasters 19.00, TENT – Vranje 19.00, Jedinstvo (Stara Pazova) – Srem 18.00.

Želela je samo peticu iz fizičkog, a završila u reprezentaciji

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike