Srpski MMA borac skandalozno napadnut u Londonu! Šveđanin ga udario na kvarno, Rakić pobesneo: Neka znaju koliko si smeće!

24.07.2022

18:50

0

Autor: 24sedam

Bečlija se oglasio na društvenim mrežama, nije birao reči

Srpski MMA borac skandalozno napadnut u Londonu! Šveđanin ga udario na kvarno, Rakić pobesneo: Neka znaju koliko si smeće!
profimedia-0441346906 - Copyright Profimedia

Najbolji srpski MMA borac Aleksandar Rakić doživeo je veliku neprijatnost tokom subotnjeg UFC događaja u Londonu. Bečlija se oglasio na društvenim mrežama, gde je pratioce želeo da obavesti o tome kako je jedan od njegovih velikih rivala Džimi Manuva pokušao da ga isprovocira, pre nego što ga je udario na kvarno.

Ceo događaj u engleskoj prestonici žestoko je iznervirao Rakića, koji u video poruci koju je objavio nije birao reči pričajući o švedskom borcu, kojeg je nokautirao pre tri godine na UFC Fight Night 153 u Stokholmu.

-Džimi Manuva, pi**o, go*** jedno, kakvo sramno ponašanje sinoć. Ljudi, posle UFC London događaja sa obezbeđenjem sam krenuo ka hotelu da bi "gospodin" nešto dobacio ka meni i nisam čuo šta stvarno, nemam ništa sa njim – kazao je Rakić, pre nego što se osvrnuo na udarc koji je dobio.

- Krenuo je da me udari na kvarno dok ne vidim, podlakticom me udario u vrat. Znao si da ću biti sam u Londonu i uradio si to. Toliko si loš gubitnik, hoću da ljudi znaju koliko si smeće od čoveka i zauvek ću biti u tvojoj glavi. Nokautirao sam te i ceo svet je to video. Lepo spavaj i uživaj u penziji - rekao je Aleksandar Rakić.

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike