Amerika, pa Brazil, odlično za mlade igrače! Selektor Kolaković miran posle poraza od SAD

23.06.2022

05:31

0

Autor: 24sedam

Odbojkaši Srbije u paklenom ritmu, dve utakmice sa najboljima za dva dana

Amerika, pa Brazil, odlično za mlade igrače! Selektor Kolaković miran posle poraza od SAD
Srbija - SAD - Copyright Odbojkaški savez Srbije

Poraženi su odbojkaši Srbije od SAD sa 3:1 (26:24, 23:25, 25:23, 25:20) u petom meču Lige nacija, a već danas čeka ih još jedan strašan rival, selekcija Brazila.

Amerikanci su neporaženi u dosadašnjem delu takmičenja i kroz taj podatak jasno se vidi koliko su moćna ekipa, ali su i pored toga izabranici selektora Igora Kolakovića možda mogli i do boljeg rezultata.

- Razlika u kvalitetu je vidljiva golim okom. Amerikanci su fizički dominantniji. Mi nismo iskoristili kontre, a to selekcija kakva je Amerika i te kako ume da kazni - izjavio je Kolaković i dodao da je od trećeg seta njegovim igračima ponestajalo snage.

- Dao sam priliku i mlađim igračima, i oni su je na pravi način iskoristili. Pokazali su određeni kvalitet. Ne možemo da budemo zadovoljni porazom, ali ono što nas zanima trenutno ide u dobrom pravcu. Okrećemo se Brazilu. Mnogo su jaki, i došli su u najjačem sastavu. Biće to dobra prilika za mlađe igrače da osete kako je igrati protiv najboljih selekcija - zaključio je selektor Srbije.

Utakmica Srbija - Brazil počinje u 15.30.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike