Ljubimac Ramzana Kadirova izlupao Amerikanca u meču za titulu: Rusi su vladari sveta u poluteškoj kategoriji! (FOTO, VIDEO)

19.06.2022

05:33

0

Artur Beterbijev i u 18. meču slavio pobedu, sve nokatom

Ljubimac Ramzana Kadirova izlupao Amerikanca u meču za titulu: Rusi su vladari sveta u poluteškoj kategoriji! (FOTO, VIDEO)
boks5 - Copyright Tanjug/AP

Strašni Rus Artur Beterbijev pobedio je Amerikanca Džoa Smita Džuniora u meču poluteške kategorije za ujedinjenje titula u WBC, IBF i WBO verziji.

Učinio je to ljubimac čečenskog vođe Ramzana Kadirova na uverljiv način prinudivši svog protivnika na predaju već u drugoj rundi. Sada su dva kralja u poluteškoj kategoriji Artur Beterbijev i Dima Bivol, dva ruska borca koji bi mogli u svom duelu da odluče o tome ko je trenutno najbolji bokser sveta u poluteškoj..

Beterbiev je ušao u ring sa Džoom Smitom mlađim da bi mu oduzeo VBO pojas. Rus je stavio na kocku titule šampiona IBF i VBC.

Smit se jasno kladio na početni juriš. Amerikanac je od prvih sekundi nasrtao na Beterbijeva snažnim udarcima, ali se Rus vešto branio i nije propuštao priliku da uzvrati. 

 

 

Na kraju prve runde, Smit je oboren, ali nije bio šokiran od jačine udarca. Vrlo brzo je ustao. Druga runda - i opet je Smit išao napred, ali Beterbijev je precizniji i brzo ga je srušio! Kada je Rus "osetio krv“, više nije bilo izlaza za Smita osim da ovaj meč bude prekinut. "Zver sa Zapada" nije imao plan B, pa je ubrzo sudija prekinuo borbu - pobeda Beterbijeva.

 

 

Beterbijev sada ima stoodsto uspešnosti na 18 mečeva i sve pobede zabeležene su nokautom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike