Boombl4 dokazao da nije koristio narkotike!

14.06.2022

19:03

0

Teški dani za Mihajlova

Boombl4 dokazao da nije koristio narkotike!
boombl4 - Copyright Foto: PGL

Prošle nedelje se na socijalnim mrežama pojavio video snimak na kojima se navodno vidi Kiril ”Boombl4” Mihajlov kako ušmrkava belu supstancu. On je ubrzo nakon toga objavio da su se internetu pojavile mnoge neistine u vezi sa njim, a sada je dokazao i da je bio u pravu!

Ubrzo nakon što je NAVI otpustio ruskog igrača, on je na tviteru objavio da se razveo sa ženom, koja ga je ucenjivala sa klipovima i slikama, kao i da je delila razne neistine o njemu preko interneta.

 


Oni su se venčali odmah po završetku Majora u Stokholmu na kojem je dvadesettrogodišnjak po prvi put podigao trofej takve veličine. Od tada su bili deo nekoliko kontroverzi, koje su kulminirale krajem maja, kada se njegova žena slikala sa ruskom zastavom pored tenka, pružajući podršku ruskoj ofanzivi.

 

To je jedan od razloga zbog kojih je Kiril ostao bez ekipe, ali tu se njegovi problemi nisu završili. Pojavio se snimak iz kojeg se navodno vidi Boombl4 kako ušmrkava mefedron, drogu nalik kokainu. Njegova sada već bivša žena je navela da je zavistan.

Odmah po izlasku tog klipa je naveo da ove optužbe nisu istinite, zbog čega je radio test, koji dokazuje da se nije drogirao!

 


Da li verujete da će nakon ovoga Boombl4 uspeti da se vrati u neku organizaciju sa vrha scene, ili će i dalje pauzirati?

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike